E l w o o d i en i m u u t a i t u o t a n t o a
Helmikuussa -96 Tavastiaklubilla Helsingissä järjestettiin Hectorin 30-vuotistaiteilijajuhla. Reilun kymmenen artistin joukossa oli myös Elwood, joka esitti kaksi Hectorin laulua, 'Minä olin hotelli' sekä 'Jos sä tahdot niin'. Jälkimmäinen päätyi myös samana iltana tallennetulle live-levylle 'Yhtenä iltana 30 vuotta' Hector lauluja.
Suomen lähetysseura julkaisi vuonna -97 Poplaulajan sunnuntai -levyn, jonka tuotto käytettiin nepalilaisen sairaalan lapsipotilaiden auttamiseen. Joukko iskelmälaulajia, rokkareita ja poppareita esitti omat versionsa läheisiksi kokemistaan virsistä ja hengellisistä lauluista. Elwoodin toimesta levylle tallentui muutamalla keikallakin kuultu 'Suvivirsi'.
Elwoodin albumeilta löytyviä lauluja on julkaistu useissa kokoelmissa. Älä mee ja Puunukke löytyvät Äänitealan yhteismarkkinoinnin tuottamilta Bonus CD:ltä. Puunukke on myös -97 ilmestyneellä Pop musiikkia -kokoelmalla. Viimeisellä rannalla löytyy vuonna 2000 julkaistulta Suomirokkia 5 -kokoelmalta, ja Neiti Kevät samana vuonna ilmestyneestä Osaa mieskin rakastaa -paketista.
Syksyllä 2001 kauppoihin tuli Osaa mieskin rakastaa 2, jonne pääsi mukaan Elwoodin Älä itke. Samaisella kokoelmalla on myös alunperin Juicen 50v-bileissä taltioitu J. Lehden versio Leskisen Rakkauden haudalla -biisistä.
 
Elwoodien musiikkia elävissä kuvissa. . .
 
Vuonna 1998 valmistuneen kotimaisen elokuvan, Saaren, musiikki on Elwoodien käsialaa. Pätkittäin pitkin elokuvaa kuultava laulu Täällä päin on julkaistu uutena sovituksena Pyhää kamaa -levyn mystisenä 13. raitana. Saari siirtyi suoraan TV-levitykseen TV2:n osallistuttua elokuvan tukemiseen.
1990-luvun lopulla valmistui myös elokuva "Palkkasoturi", jonka eräänä kappaleena kuullaan Elwoodin Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä. Elokuvassa on myös useiden muiden artistien musiikkia.
Menneen vuosikymmenen puolivälissä YLE:ltä tuli keskusteluohjelma Yhden illan pysäkki. Ohjelman tunnusmusiikkina kuultiin Vanhoilta vaan instrumentaaliversiona.
Elwoodin musiikkia on käytetty näiden esimerkkien lisäksi myös monissa muissa yhteyksissä television ja elokuvan merkeissä. TV:stä on tullut mm. lyhytelokuvia, joissa yhtyeen sävelet ovat soineet.
Syksyllä 2000 ranskalaisella kansainvälisessä levityksessä olevalla ARTE TV-kanavalla oli Suomi-ilta. Eräs illan ohjelmista oli YLE:lläkin esitetty Helsinki Faces. Ohjelmassa neljä taiteilijaa Helsingin eri kolkista kertoi omia käsityksiään kotikaupungistaan. Eräänä kaupunginosana oli Kallio ja kertojana yllättäen J. Lehti. Näin on siis Elwoodinkin musiikki joutunut varsin kansainväliseen levitykseen... TV-haastatteluja on bändistä ollut kymmeniä ellei satoja, mutta tämä lienee niistä ihmetyttävin.
Listan täydentämiseen saa toki osallistua lähettämällä postia ylläpidolle. elwood@dublin.com