Sir Elwoodin hiljaiset värit
 
       
  Pienillä asioilla voi joskus tehdä paljon. Hienot kokemukset elämän varrelta haluaa jokainen meistä muistaa ja jotkut niistä ovat sellaisia, että ne mielellään jakaa toistenkin kanssa… Sir Elwoodin hiljaiset värit tekee sen. Tuo valvotut yöt ja hiljaiset muistot esille hienovaraisesti - alleviivaamatta mutta selkeästi. Juha Lehden lauluissa pienen ihmisen jokapäiväiset toiveet ja unelmat nivoutuvat yhteen arkipäivän realismin kanssa tavalla, josta jokainen runoilija voi olla ylpeä.  
  Yhtyeen Tom Waits / Jackson Browne -tyylinen puoliakustinen ilmaisu vangitsee kuulijan ajattomuuteen, eikä ihme, että yhtyeen keväällä ilmestynyt "Varjoissa vapaan maailman" albumi on saanut loistavan vastaanoton niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Albumin radiosoitetuimmiksi biiseiksi ovat nousseet Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Neil Young -käännös Älä itke ja monien rock-artistien versioima Rautavaara-klassikko Kulkuriveljeni Jan.  
  Sir Elwoodin hiljaiset värit esiintyy ravintola Amapolassa perjantaina 15. marraskuuta. Liput maksavat ovelta 25 mk Kemun jäsenille ja 35 mk muille.  
  Illan järjestää KEMU ry, Rytmi-Instituutti ja Botnia Beat.  
   

 
    julkaisija tuntematon  
    teksti: o. bekant  
       
   
<< takaisin leikekirjaan