1996
     
18.08.1996    
Kaivari (päälava), Helsinki
 
Perinteisessä, nyttemmin jo kuopatussa tapahtumassa Elwood soitti loistavan keikan päivän viimeisenä esiintyjänä Kaivarin Kansanjuhlassa. Yleisöä oli tuhatmäärin, ilta oli lämmin ja ihmiset kuuntelivat keikkaa joko eturiviin pakkautuneina, väljemmin seisten tai vilteillä löhöillen.
 
 
<<paluu
 
Syksyn -96 kiertue oli yhteismatka Elwoodin erään esikuvan, Siberian kanssa. Siberia soitti yleensä ensin, ja Elwood siinä perässä. Vaikka Siberia on vuosia Elwoodia vanhempi bändi, oli yleisö selvästi paikalla lähinnä jälkimmäisenä mainitun takia. Siberia oli kyllä kerrassaan loistava bändi, ainakin ylläpidon mielestä. Turhana triviana mainittakoon, että sama jätkä, joka on Elwoodille suurimman osan biiseistä tehnyt, on lainannut kynäänsä myös Siberialle.
     
22.11.1996    
Metropol, Hämeenlinna
 
Hämeen sydämessä keikkatohinan keskellä onnistui Riku satuttamaan silmänsä, pääsemään sairaalaan ja aloittamaan muutaman kuukauden yksisilmäisen elämän.
 
<<paluu
 
23.11.1996    
Party Planet, Vantaa
 
Ennen keikkaa paikka täyttyi poliiseista, jotka olivat saaneet vinkin mahdollisesta keravalaisesta jengitappelusta. Poliisit poistuivat, tappelulta säästyttiin ja keikatkin alkoivat. Yleisöä oli mukavasti hyvin hankalan mallisessa tilassa. Siberia soitti ensin settinsä, jonka jälkeen Elwood, ja jossain välissä tuli bändien yhteisesti esitetty biisi 'Sellainen nainen'. Kaiutinkaapit meinasivat tulla jossain välissä alas, mutta vahingolta vältyttiin.  
<<paluu
 
30.11.1996    
Vanha Yo-talo, Helsinki
 
Vahalla riitti väkeä syysrundin viimeisellä keikalla. Siberia soitti ensin saaden yleisön kummastumaan. Elwoodin vuoron tullessa väki siirtyi salin puolelle aiheuttaen hyvinkin tiiviin tunnelman. J. Lehden soolobiisin aikana muut bändin miehet varustautuivat uudelleen ja saapuivat lavalle Yksin-biisiä varten meikattuina ja pukeutuneina naisten vaatteisiin. Tempaus yllätti niin yleisön kun solistinkin ja keikka jatkui loistavissa tunnelmissa.  
 
<<paluu
 
1997    
   
12.06.1997    
Porthanin Puisto, DBTL, Turku
 
Kaupunkifestareiden leppoisa meininki. Yleisö juhli kivetyllä torilla ja ainakin osa orkesterista soitti kesäisesti shortseissa. Meininki oli ihan mukava, mutta bändin puolesta festareiden pääesiintyminen oli vasta seuraavana päivänä…  
<<paluu
 
13.06.1997    
Turun Tuomiokirkko, DBTL, Turku
 
Perjantai, 13. ja yksi Elwoodin hienoimmista keikoista. Joka vuosi on joku DBTL:n esiintyjistä päässyt soittamaan Tuomiokirkkoon, ja kyseisenä vuonna kunnia lankesi Elwoodille. Jaakko Löytty aloitti illan, ja Elwood jatkoi melkein alttarilla soittaen. Ensimmäisenä tai viimeisenä kuultiin Sairas ja syntinen, ja mukaan mahtui myös eräälle kokoelmallekin eksynyt Suvivirsi. Tunnelma oli hurja, kirkko kaikui, akustiikka melkein toimi ja kaikki nauttivat, niin yleisö kuin orkesterikin. Katsomo oli hiukan epäkäytännöllinen kirkonpenkkeineen ja pylväineen, mutta kokemus ikimuistoinen.  
<<paluu
 
11.07.1997    
Joutorock, Joutopäivät, Joutsa
 
Keskisuomalainen kesähelvetti. Jokakesäisten Joutopäivien nuorille suunnatussa osiossa, Joutorockissa, soittivat myös Rasmus ja Sami Saari. Tunnelmaa voi tuskin unohtaa; lava rakennettu järveen, ihmiset juhlivat hiekkarannalla Nelostien varrella, pullot vierivät ja lähes jokainen yli kymmenvuotias puhaltaa promilleja. Yleisössä rasmusfaneja, mökkeilijöitä, epätoivoisia yksinhuoltajia, joutomiehiä ja ehkä jokunen fanikin. Keikka meni, ainakin jotenkin, läpi. Tahti oli nopea ja meno kovin suomalaista.  
<<paluu
 
17.07.1997    
Kaivohuone, Helsinki
 
Helsingin ehkä epäelwoodmaisin keikkapaikka. Narutoppeja riitti yleisössä, josta puolet hengaili terassilla koko keikan ajan. Keikka meni läpi ilman suurempia kommelluksia, ja eturivistä saattoi löytää ihan keikkatunnelmaakin.  
<<paluu
 
20.07.1997    
Rantapuisto, Heinola
 
Heinolassa jyrää! Heinolan jokakesäisillä festareilla väkeä riitti. Paska-Antero kävi laulamassa Älä meen käsikoreografioneen ja laulatti siinä samalla yleisöäkin. Hauskaa riitti niin yleisössä, lavalla kuin teknikkojenkin puolella.  
<<paluu
 
03.08.1997    
Ankkarock, Korso
 
Pääkaupunkiseudun ainoat kunnon festarit, ko. vuonna vielä ilmaiset ja väkeä riitti liiaksikin asti. Keikalla mukana Kallio Horns, mutta muuten setti ei mennyt ihan putkeen. Lavalle kiipesi ylimääräinen taiteilija, joka riehui hyvän aikaa ennen kun järjestysmiehet saivat otuksen alas. Kitarasta katkesivat kielet, säkeistöt menivät vähän sekaisin eikä kukaan ollut ihan parhaimmalla tuulellaan.  
<<paluu
 
16.10.1997    
Konserttisali, Turku
 
Elwoodin ensimmäinen konserttikeikka. Konserttisali oli kovin erilainen paikka kuin pizzerian nurkat, klubit tai festarilavat, mutta homma toimi. Biisilistaan oli kerätty vähemmän soitettuja biisejä, tarinoita oli paljon ja akustisestakin osiosta saatiin nauttia. Yleisöä ihmetytti ja bändiä jännitti, mutta keikka oli varsin onnistunut. Illan erikoisuutena, jos ylläpito ei väärin muista, Takaisin Helsinkiin, alias Back in the USSR.  
   
19.10.1997    
Savoy Teatteri, Helsinki
 
Setti oli lähes sama kuin pari päivää aiemmin Turussa, ja konserttimeininkikään ei tuntunut enää aivan yhtä kummalliselta. Nyt oli sitten helsinkiläisillä ihmettelemistä uusissa puitteissa.  
 
<<paluu
 
1998    
     
Vuoden takaisista konserteista rohkaistuneena Elwood lähti kokonaiselle konserttikiertueelle, joka liittyi hiukan aiemmin julkaistuun kokoelma-albumiin ja nuottikirjaan, ja kantoi myös nimeä Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia. Perusmeininki oli sama kuin vuotta aiemmin, mutta porukkaa oli mukana enemmän; bändin ja normaalien teknikkojen (orkesterin 7. jäsen, miksaaja M. Joenpolvi, valomies Harri Peltonen ja lavaäänestä huolehtiva Aku Silvennoinen) lisäksi tien päällä olivat roudari-ihmeet Skukin ja Jorma Leskinen.
Lavashowta riitti valoineen, taustakankaineen ja akustisine setteineen. Biisilistat vaihtelivat konsertista riippuen jonkin verran, mutta perussettiin kuuluivat ainakin Hämärän taa, Perunamaa, Älä mee, Tanssikaa, laulakaa, Kannelmäki -68, Sellaista se on, Katso tähtiä ja vaikka mitä muuta, mitä ylläpito ei nyt juuri muista. Konsertit kestivät noin pari tuntia ja antoivat varsin kattavan läpileikkauksen orkesterin historiasta. Seuraavassa joitain muistoja konserteista.
 
   
29.10.1998    
Lappeenranta-sali, Lappeenranta
 
Setti muuten suunnilleen sama kuin Mikkelissä, mutta ohjelmaan oli lisätty väliaika, jotta yleisökin pääsi suutaan kostuttamaan.  
<<paluu
 
04.11.1998    
Kaukametsä-sali, Kajaani
 
Kajaaniin asti konsertit sujuivat ilman suurempia ongelmia, mutta Kainuu vei laulajalta äänen. Yleisö sai nauttia enemmänkin instrumentaalisesta puolesta, vaikkakin väliajalla flunssalääkkeet tepsivät sen verran että keikka saatiin kunnialla loppuun. Kajaanissa oli aivan tosikylmä.  
<<paluu
 
06.11.1998    
Aalto-sali, Jyväskylä
 
Sali oli suhteellisen pieni, mutta kodikas. Akustisessa setissä käytetty piano ei ollut ollut vireessä ties kuinka pitkään aikaan, mutta fiiliksellä sekin hoitui.  
 
<<paluu
 
1999    
   
01.04.1999    
Tavastia, Helsinki
 
Joulukuussa -99 TV:stä tullut Rrrrock-dokumentti taltioitiin aprillipäivänä Tavastialla. Sali ja lava olivat täynnä kameroita ja ääninauhan kanssa oli jotain teknisiä vaikeuksia, mutta keikka sujui ja taltiointi onnistui. Pikku Minnakin kuultiin ja tavoistaan poiketen orkesteri poistui toviksi lavalta ennen encorea.  
<<paluu
 
13.08.1999    
Kansallisteatteri, Helsinki
 
Jälleen koitti perjantai ja 13. päivä, ja Elwood löysi tiensä Isolle lavalle. Kansallisteatterin suuri näyttämö myytiin lopulta loppuun ja tunnelma oli hurja. Mukana keikalla oli Pyhää Kamaa -levyn tuottajana häärinyt Riku Niemi. Lavashow oli hillitty ja mukava, joskin orkesterin oli alkupuolella ymmärrettävästi hiukan kipsissä. Yleisölle tarjoiltiin lähes kaikki uuden levyn kappaleet ennakkoon ja muutakin pientä spesiaalia oli koettavana. Takaiskuna keikan jälkeen kävi ilmi, että herra Niemen autoon oli murtauduttu teatterin parkkipaikalla ja tekeillä olevat työt sisältänyt kannettava tietokone oli lähtenyt omille teilleen.  
     
Pyhää Kamaa -kiertueella olivat taustavoimissa jälleen herrat Joenpolvi, Peltonen, Silvennoinen ja Leskinen.  
<<paluu
 
26.11.1999    
Tavastia, Helsinki
 
Pyhää Kamaa -rundin viimeinen keikka. Tavastialla meno parhaimmillaan, vierailevina tähtinä levylläkin soitelleet Kallio Horns ja kitaraguru Esa Kuloniemi.  
 
<<paluu
 
2000    
   
29.07.2000    
MänttäRock 2000, Mäntän Ravirata
 
Ei ihan ensimmäistä, mutta todennäköisesti viimeistä kertaa järjestetty Mänttä Rock ei ollut suuri yleisömenestys, väkeä oli enemmän lojumassa tiellä porttien ulkopuolella kuin itse festarialueella. Illan toisena pääesiintyjänä oli Miljoonasade. Yleisö koostui Mäntän ja Vilppulan paikallisista nuorista, koko porukassa muutama kymmenen henkeä jotka mitään Elwoodia edes tunsivat. Keikka meni ohi vaisusti ja hyvin nopeasti, edes Älä mee ei saanut yleisöä suuremmin ääntelemään. Kokemisen arvoinen tapahtuma, ei siinä mitään ...  
 
<<paluu
 
2001    
     
Pohjoisesta tuulee taas -kiertueella mukana oli vakiintunut taustajengi: Valot suunnitteli ja ajoi Harri Peltonen, lavaäänestä huolehti Aku Silvennoinen ja Jorma Leskinen oli palannut ajamaan bussia, myymään paitoja ja roudaamaan.
Keikkasetit sisälsivät paljon viimeisimmän levyn biisejä sekä kattavan kokoelman vanhempiakin. Pikku Minnasta saatiin nauttia silloin tällöin ja Marssin paikalle oli vakiintunut Lasinen vuori. J. Lehti innostui kehittelemään omaa valoshowta ja riehui Dinosaurusten aikaan lavalla taskulampun kanssa.
 
   
19.10.2001    
WPK:n talo, Heinola
 
Konsertin tyylinen keikka aloitti syksyisen keikkarundin.  
<<paluu
 
01.11.2001    
Happytime, Savonlinna
 
Orkesteri eksyi ensimmäistä kertaa historiassaan Olavinlinnan kupeeseen. Ravintola oli lähes täysi, keikka alkoi aikaisin ja meno oli varsinkin jälkipuoliskolla mukavaa.  
<<paluu
 
02.11.2001    
Cumulus, Lahti
 
Huhujen mukaan miljoonalla remontoitu hotellin yökerho oli entistäkin hirveämpi keikkapaikka. Yleisö oli kuitenkin suurimmaksi osaksi varta vasten bändiä katsomassa ja tunnelma oli hyvä. Keikka sujui pienellä lavalla hienosti.  
<<paluu
 
17.11.2001    
Hämytintti, Rantasipi Joutsenlampi, Joutsa
 
Pieni hotelli keskellä Keski-Suomen korpea. Yleisöä oli paljon, mm. paikallinen hiihtoseura ja kaikki Hartola-Joutsa -akselin iltaelämää etsivät ihmiset. Bändi ei paljon ihmisiä kiinnostanut, mutta klassisimmat yhteislaulut toimivat sentään. Keikka sujui, ehkei kaikkein suurimmalla fiiliksellä, mutta kuitenkin.  
   
30.11.2001
<<paluu
 
Tavastia, Helsinki
 
Täysi Tavastia otti Elwoodin innolla vastaan. Erikoisvieraana Waltarin Kärtsy Hatakka laulamassa Hummani heyn! Keikka taltioitiin mahdollista myöhempää käyttöä varten.  
<<paluu
 
     
2002    
     
04.07.2002    
Kaivohuone, Helsinki
 
Vuoden ensimmäinen keikka heinäkuun yössä oli hikinen. Kaivohuone ei ole ihanteellinen paikka live-keikoille, mutta kaikilla, niin bändillä kuin yleisölläkin, tuntui olevan hauskaa. Pienestä alkukankeudesta huolimatta keikka toimi ja biisit soivat. Älä mee aloitettiin pariin otteeseen yleisön osallistuessa hyvinkin aktiivisesti, ja keikka loppui perinteikkäästi Marssiin ja moniin kumarruksiin.  
 
 
<<paluu
 
12.07.2002    
Hullun Mylly, Kemi
 
Lapin valoisa kesäyö ja terassiympäristö loivat mukavat puitteet sujuvalle keikalle. Yleisö rokkasi innokkaasti bändin mukana, aurinko tuntui paistavan lähes koko yön, ja tunnelma oli leppoisa. Biisilistassa oli useita nopeatempoisia kappaleita, yleisö hoiti yhteislaulut kuin missä tahansa etelän kaupungissa ja keikka päättyi Lasiseen vuoreen.  
 
 
<<paluu
 
20.07.2002    
Yo-talo, Tammerfest, Tampere
 
Sir Elwoodin hiljaisilla iltapäiväkahveilla ensimmäinen esiintyjä oli M.A. Numminen. Musikaalisen runonlausunnan jälkeen Elwood piti eräänlaisen toivekonsertin. Yleisön huudellessa lempibiisejään bändi soitti kappaleen toisensa jälkeen ilman varsinaista biisilistaa. Kaikkia toiveita ei ehkä soitettu, mutta moni oli varmasti tyytyväinen saadessaan vaikuttaa keikan kulkuun. Ulkona oli helle ja tupaten täydessä Yo-talossa vielä kuumempi, joten keikka oli hyvinkin hikinen. Tunnelma oli kuitenkin mukava ja lavan molemmin puolin tunnuttiin nauttivan tavallisesta poikkeavasta vuorovaikuttamisesta.  
 
 
<<paluu
 
20.07.2002    
Hällä-näyttämö, Tammerfest, Tampere
 
Tanssiteatterin tiloissa 225 ihmistä istui ja katseli päivän toista Elwoodin keikkaa. Moni olisi vielä halunnut tapahtumaan katsomaan, mutta liput oli myyty loppuun jo ennakkoon. Keikkajärjestäjän ja bändin välisistä lievistä kommunikaatio-ongelmista johtuen keikka oli tilasta huolimatta tavallisen klubikeikan muottiin kasattu. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt keikan tunnelmaa ainakaan yleisön puolelta millään tapaa, vaan kaksituntinen konsertti viihdytti ja liikutti kuulijoita alusta loppuun. Biisivalikoima ylti perinteisistä hittibiiseistä harvemmin kuultuihin kappaleisiin ja kaikkialle siinä välillä. Illan tunnelma oli lämmin niin celsiuksissa kuin tunteen tasollakin mitattuna.  
     
     
2003    
 
 
<<paluu
 
25.05.2003    
Kallio kukkii, Helsinki
 
Kesäkiertueen aloitus ja päätös nähtiin kymmenennen kerran järjestetyillä Kallio Kukkii -kaupunginosafestivaaleilla. Tapahtuman aikataulun johdosta setti oli lyhyt, mutta toimi kuitenkin hyvin. Yleisölle tarjoiltiin paljon paikallisaiheisia kappaleita, kuten Kaduilla kallion, Kotikaupunki sekä neitsytsoittonsa saanut laulu bussista numero 17. Kevään kesäiseen keliin sopien keikka päättyi Neiti Kevääseen. Uusia mielenkiintoisia sovituksia kuultiin monessa biisissä, ja kitaristi Virtanen laajensi soitinrepertuaariaan huuliharppuun. Muutokset johtuivat tiivistyneestä kokoonpanosta saksofonisti Hansu Saarisen siirryttyä muihin tehtäviin. Paikalla oli paljon onnellisen oloisia ihmisiä nauttimassa auringosta, lämmöstä ja mukavasta tunnelmasta.  
     
Vuoden 2003 syysrundilla olivat mukana matkassa myös orkesterin kuudes jäsen Mikko Joenpolvi miksaamassa (ja dj Mikuna), Harri Peltonen valomiehenä sekä herrat Sami lavamiksaajana ja Pete bussikuskina ja roudaamassa.  
<<paluu
 
6.11.2003    
Klubi, Tampere
 
Tampereen Tullikamarin Klubin puoli oli myyty loppuun marraskuisena iltana. Elwood aloitti settinsä vanhemmalla fiilistelyllä Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, jonka jälkeen tarjolla oli niin uudempaa kuin vanhempaakin tuotantoa. Soitto kulki ja yleisö tuntui nauttivan joka hetkestä. Jopa uudet sinkkubiisit saivat yleisön yhtymään kuoroon. Orkesteri vaikutti nauttivan olostaan, ja joistain kappaleista kuultiin hyvinkin uudentyyppisiä sovituksia. Väli sooloissakaan bändi ei pihtaillut, vaan antoi musiikin viedä mukanaan. Vaikka lauteilla on aikaisempiin vuosiin nähden miehiä yksi vähemmän, kappaleet toimivat mainiosti. Koskettimet ja sähkökitara ovat aiempaa suuremmassa osassa melodioiden ja tunnelman luojina. Tampereen akustisen mies ja kitara -kappaleena kuultiin Vanha valokuva. Keikka päättyi Toni Edelmannin Lasiseen vuoreen.  
     
<<paluu
 
8.11.2003    
Klubi, Hyvinkää
 
Matalaan kellariklubiin oli saapunut kiitettävästi väkeä lauantai-iltana. Keikan biisilista mukaili Tampereen listaa, joskin muutama kappale oli vaihtunut. Vahat kunnon keskiolutjatsikappaleet, kuten Varjoissa vapaan maailman toimivat erityisen hyvin hämyisessä tilassa. Bändi ei turhia lavalla herkistellyt, vaan tarjolla oli varsin rokkaava setti. Akustisena yhden miehen versiona kuultiin tällä kertaa Kaduilla Kallion. Vaikka yleisö oli hyvinkin juhlatunnelmassa, jaksoi se keskittyä keikkaan kohtuullisesti, eikä tanssivista pareista ollut pulaa.  
     
<<paluu
 
26.11.2003    
Sirkus, Hämeenlinna
 
Jos keikka voi olla toisen vastakohta, niin tämä oli lähes sitä Hyvinkään Klubille. Valtavassa hämäläisessä baarissa oli väljä ja leppoisa tunnelma, happea riitti eikä mihinkään tarvinnut jonottaa. Keikkasetti oli pääosin rauhallinen, varsinaisia revittelybiisejä oli harvassa. Maailman kauneimman maalaistytön rumpukomppi johdatti niin orkesterin kuin yleisönkin leppeään "risteily-bossanova" -henkeen positiivisessa mielessä, ja sama lempeä fiilis säilyi illan loppuun asti. Lieneekö konserttimaiseen tunnelmaan vaikuttanut myös keikan aikainen aloitusajankohta. Hämeenlinna sai kuultavakseen niin vanhaa kuin uudempaakin tuotantoa, joskin uusimmalta levyltä tarjoiltiin luonnollisesti varsin monta kappaletta. Illan toive-soolona soi Juice Leskisen Rakkauden haudalla ja liveannin päätti tutuksi lopetukseksi kehittynyt Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
12.12.2003    
Tavastia, Helsinki
 
Syksyn ensimmäinen Helsingin keikka oli todella toimiva. Setin rakenne noudatteli rundin aikaisempien keikkojen kaavaa, ja vanhaa jatsia riitti uudemmankin materiaalin päästessä hyvin esille. Tavastia oli vain muutamaa lippua vaille loppuunmyyty, ja tiiviistä tunnelmasta huolimatta, tai sen takia, sekä yleisö että orkesteri tuntuivat viihtyvän hyvin. Bändi piti yleisöä tiukasti otteessaan Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa -biisin alusta Lasisen vuoren viimeiseen tahtiin. Illan soolokappaleena kuultiin Juice Leskisen Rakkauden haudalla.  
     
<<paluu
 
13.12.2003    
Tavastia, Helsinki
 
Syysrundin päätöskeikka poikkesi reissun aikaisemmista jonkin verran. Biisejä ja niiden järjestystä oli muutettu tavallista enemmän, ja soitossa oli viimeisen illan menoa. Lavalla kävi kaksi vierailijaa; Antero Priha hoiti perinteikkäästi Vanhoilta vaan -kappaleen trumpettiosuudet, ja Kiki Rautio lauloi taustaa Syysyössä. Solistin soolokappaleena kuultiin jälleen fanien toiveesta Juicen Rakkauden haudalla.  
     
     
2004    
     
<<paluu
 
07.02.2004    
Art Rock Cafe, Ilmajoki
 
Pohjanmaa ja perjantai 13. Keikkapaikka oli miellyttävä, ja orkesteri paikallisille tuttu. Biisilista noudatteli samaa kaavaa kuin edellisen syksyn kiertueella. Uusimman levyn materiaalia oli runsaasti, mutta sekaan mahtui paljon vanhempaakin tavaraa perinteisestä jatsailusta rokkimeininkiin ja akustiseen Neiti Kevääseen. Bändi otti yleisönsä, tanssijalka nousi monella ja leveitä hymyjä oli helppo löytää salin puolelta. Kaiken kaikkiaan onnistunut keikka.  
     
<<paluu
 
18.11.2004    
Ilta Rikulle, Tavastia, Helsinki
 
Talven ensimmäisenä iltana Tavastialle kokoontui täysi salillinen kuulijoita kunnioittamaan Riku Järvisen, Elwoodin edesmenneen basistin muistoa. Aluksi lavalle nousi Rikun hyvä ystävä Mikko Saari, joka kertoi tulevasta ohjelmasta ja julisti illan alkaneeksi Rikun Krakovasta, ”maailman kauneimmasta kaupungista”, tuomilla kelloilla. Seuraavaksi lavalle saapui Rikun ystäviä, joiden toimesta kuultiin koskettavaa musiikkia. Satu Garam - poikkihuilu, Mikko Jokinen - kitara ja Max Lilja - sello.

Klassisempien kappaleiden jälkeen lavalle kipusi nelihenkinen Sir Elwoodin hiljaiset värit, joka kertoi illan rakentuneen ajatukselle, että se olisi tehtävä kuten Riku olisi sen halunnut. Akustinen Tanssikaa laulakaa avasi keikan komeasti, jonka jälkeen kuultiin Hämärän taa uutena voimakkaana sovituksena. Ennen kolmatta kappaletta yleisölle kerrottiin tarinaa syksyisestä työskentelystä treenikämpillä ja basistin etsinnästä muistokeikkaa varten. Pian lauteille saapui Puppe eli Pekka Luomamäki, joka astui suuriin basistin saappaisiin ja hoiti työnsä loistavasti. Ensimmäinen kappale viisihenkisellä kokoonpanolla oli Syysyö, jota seurasivat Pohjanmaan vuoret ja reipas versio Älä itke -kappaleesta. Kappaleet Bussi 17, Tango ja Pikku Minna edelsivät Perunamaan ja Yksin-biisin rokkikimaraa. Seuraavaksi yleisölle tarjottiin mahdollisuus yhteislauluun Älä mee -kappaleen muodossa, mutta monisatapäinen kuoro oli hiukan tavallista hiljaisempi.

Keikan raskain vaihe koitti, kun Hautajaiset-biisin ensimmäinen live-esitys aloitti kolmen kappaleen erityisen koskettavan setin, jonka esitti jälleen nelihenkinen orkesteri. Rikun hautajaisissa kuultu Matkamiehen unelmat edelsi Juhan syksyllä varta vasten edesmenneelle ystävälleen tekemää kappaletta, jonka mies ja kitara -versio hiljensi koko yleisön. Hyvä veli -nimen saanut teos ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi.

Kiitosten jälkeen kuultiin vielä Viimeinkin ja kaikkein viimeisimpänä duurissa soiva Kuolen, joissa molemmissa Puppe oli jälleen mukana.

Kappaleiden välissä muisteltiin Rikua ja orkesterin yhteisiä vuosia. Ääneen luettu Rikun oppilaan bändille lähettämä sähköpostiviesti toi koskettavan näkökulman Suuren Miehen vaikutuksesta ihmisiin. Loppupuolella bändi esitti vielä lämpimät kiitoksensa kaikista osanotoista, jotka ovat olleet suureksi lohduksi surun keskellä.

Ilta oli kaikessa kauneudessaan ja raskaudessaan lämminhenkinen ja ikimuistoinen tapahtuma. Sir Elwoodin hiljaiset värit osoitti voimansa ja kykynsä uudistua rankalla ja koskettavalla tavalla. Juuri niin kuin Riku olisi sen halunnut.
 
     
     
2005    
     
<<paluu
 
13.04.2005    
Lutakko, Jyväskylä
 
Jyväskylän keikalla ei sali ollut aivan täysi, mutta yleisö oli silti hyvin mukana tunnelmassa. Keikalla kuultiin useita viimevuosien sinkkubiisejä kuten Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Perunamaa ja Rock'n'roll, mutta mukana oli toki myös vanhoja klassikoita Tangosta ja Neiti Keväästä Yksin ja Soitan taas kappaleisiin. Puppe Luomanmäki on tällä kiertueella ensimmäistä kertaa orkesterin virallisena jäsenenä, ja tuntuu istuvan porukkaan todella mukavasti. Miehellä riittä energiaa toimivan soiton lisäksi myös lavaliikuntaan. Keikan päätti pitkästä aikaa Marssi, jossa Jussi vastasi marssirummusta ja Arttu hoiti marssivirveliä. Komea lopetus hyvälle keikalle.  
     
<<paluu
 
21.04.2005    
Tavastia, Helsinki
 
Tavastian loppuunmyyty keikka oli jälleen kerran toimiva, ja orkesterin ja yleisön välillä tuntui säilyvän jännite ensimmäisestä Tangosta Marssin loppuun asti. Edellä mainittujen kappaleiden välillä kuultiin Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Rock'n'roll, Älä itke, Torkkelinmäki, Yksin, Minä ja Täysikuu (Pitkin rantaa), Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Lähtö akustisena soolona, Neiti Kevät toimivalla pianosäestyksellä, Viimeinkin, Perunamaa, Kotikaupunki, Älä mee ja Viimeisellä rannalla. Vaikutti siltä, että sekä yleisöllä että orkesterilla oli hyvä olla.  
     
<<paluu
 
23.04.2005    
Night Life, Heinola
 
Keikkapaikan miellyttävyydestä voi varmasti olla montaa mieltä, mutta kiertueen viimeinen keikka oli ainakin mainio. Setti alkoi jälleen Soitan taas -kappaleella ja päättyi Marssiin. Välissä kuultiin pitkälti samoja kappaleita kuin muillakin tämän kiertueen keikoilla, mutta oli mukana vähän vaihteluakin. Suurin yllätys oli jo aimmilta Heinolan keikoilta tutun Paska-Anteron laulama Älä mee ja uusilla teksteillä vetämä Viimeisellä rannalla. Toisen solistiin lavalle nousu oli osin yllätys jopa orkesterille itselleen, mutta hyvin soitto pelasi. Parin kappaleen jälkeen olikin jo hyvä kuulla taas tuttua ja turvallista J.Lehteä. Koko keikka toimi hyvin, ja soitossa tuntui olevan todellista tunnetta mukana. Tällä kevätrundilla Elwood on osoittanut sekä itselleen että yleisölle olevansa jälleen hyvässä vedossa. Erityisen hyvältä tuntuu Pupen sulava istuminen bändiin ja kemioihin. Tuskin kukaan muu tässä maailmassa olisi voinut ottaa vaikeaa pestiä yhtä hyvin vastaan.  
     
<<paluu
 
07.07.2005    
Huttula, Joutsa
 
Vaikka valtatien varrelta löytyvä huoltoasema ei ensikuulemalta kuulosta kovin vakuuttavalta keikkapaikalta, onnistui keikka yli odotusten. Huoltoasema muuttui illalla ravintolaksi ja lastennurkkaus lavaksi. Tunnelma oli lämmin, hiki virtasi ja yhteislaulu kukoisti. Yleisö piti kuulemastaan ja orkesterikin yllättyi positiivisesti. Biisilista noudatti suurinpiirtein rundin myöhempien keikkojen valikoimaa.  
     
<<paluu
 
21.07.2005    
Tavastia, Helsinki
 
Tavastialla kuultiin väkevä ja toimiva keikka heinäkuusta huolimatta. Sekä orkesteri että yleisö viihtyivät, ja tunnelma säilyi alkutahdeista loppukumarruksiin. Illan kappalevalikoimaan kuuluivat Soitan taas, Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Elisa, Älä itke, Torkkelinmäki, Kulkuriveljeni Jan, Yksin, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Busii 17, Kaduilla Kallion (mies ja kitara -versio), Näkemiin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Viimeinkin, Perunamaa, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Marssi.  
     
<<paluu
 
22.07.2005    
Amarillo/Night, Kouvola
 
Elwood sai kunnian olla ensmmäinen live-bändi, joka soitti Kouvolan Amarillon yökerhossa. Paikka oli ahdas ja hankalan mallinen, mutta keikka yllätti varmaankin lähes kaikki läsnäolijat positiivisesti. Edes seinän takaa välispiikkien aikana kuulunut diskojumputus ei suuremmin häirinnyt yleisöä tai orkesteria. Yleisössä oli ehkä yllättävänkin paljon ihan oikeita faneja, mutta toki hengailijoitakin riitti. Setti koostui seuraavista kappaleista: Soitan taas, Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Elisa, Älä itke, Torkkelinmäki, Kulkuriveljeni Jan, Yksin, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Kaduilla Kallion (mies ja kitara -versio), Näkemiin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Viimeinkin, Perunamaa, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Marssi.  
     
<<paluu
 
23.07.2005    
Muikkufestivaalit, Kuopio
 
Alkuillasta soitetulla keikalla kuultiin setti, johon kuuluivat kappaleet Soitan taas, Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Älä itke, Torkkelinmäki, Viimeinkin, Perunamaa, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Marssi.  
<<paluu
 
05.08.2005    
Iisoppi, Nokia
 
Nokialla kuultiin mm. Soitan taas, Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Elisa, Älä itke, Torkkelinmäki, Kulkuriveljeni Jan, Yksin, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Kaduilla Kallion (mies ja kitara -versio), Näkemiin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Viimeinkin, Perunamaa, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Marssi.  
<<paluu
 
06.08.2005    
Ankkarock, Korso
 
Soitan taas, Pohjanmaan vuoret, Kekkonen, Elisa, Älä itke, Torkkelinmäki, Bussi 17, Näkemiin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Viimeinkin, Perunamaa, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Marssi.  
     
<<paluu
 
30.11.2005    
Kultsa, Helsinki
 
Kultsan Köyhät ylös -konsertissa settiin kuuluivat Kaduilla Kallion ja Pohjanmaan vuoret.  
     
     
2006    
     
<<paluu
 
30.06.2006    
Imatra Big Band Festival
 
Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Viimeinkin, Vanha valokuva, Syysyö, Matkamiehen unelmat, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
01.07.2006    
Mustakari In Memoriam, Kokkola
 
Torkkelinmäki, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Viimeinkin, Vanha valokuva, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
02.07.2006    
Tammerkosken Silta, Tampere
 
Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Viimeinkin, Vanha valokuva, Syysyö, Matkamiehen unelmat, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
12.07.2006    
Tavastia, Helsinki
 
Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Viimeinkin, Vanha valokuva, Syysyö, Matkamiehen unelmat, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
15.07.2006    
Old Texas, Kaarina
 
Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Viimeinkin, Vanha valokuva, Syysyö, Matkamiehen unelmat, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
26.07.2006    
Tulisuudelma, Vantaa
 
Vantaa hotelliin oli heinäkuun hikisenä iltana kerääntynyt hyvä joukko yleisöä. Tulevalta levyltä kuultiin maistiaisina kaksikin kappaletta, radiosoittoa kiitettävästi kerännyt Suomineito ja Pahaa verta. Kaikki keikalla soitetut kappaleet: Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Älä itke, Vanha valokuva, Syysyö, Matkamiehen unelmat, Beatles, Rock'n' Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa sekä Pikku Minna johon keikka päättyi vanhasta kaavasta poiketen.  
     
<<paluu
 
27.07.2006    
King Creole, Mikkeli
 
Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Älä itke, Vanha valokuva, Syysyö, Matkamiehen unelmat, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
28.07.2006    
DBTL, Turku
 
Turussa kuultiin kappaleet: Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Älä itke, Vanha valokuva, Beatles, Rock'n' Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa ja keikka päättyi tällä kertaa kappaleeseen Yö tekee meistä varkaat.  
     
<<paluu
 
29.07.2006    
Vauhtiajot, Seinäjoki
 
Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Älä itke, Vanha valokuva, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
<<paluu
 
19.08.2006    
Tukkijätkä, Heinola
 
Torkkelinmäki, Maailman kaunein maalaistyttö, Pohjanmaan vuoret, Pahaa verta, Älä itke, Vanha valokuva, Syysyö, Beatles, Rock'n'Roll, Bussi 17, Suomineito, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Katso tähtiä, Perunamaa, Yö tekee meistä varkaat, Pikku-Minna.  
     
     
2007    
     
<<paluu
 
11.05.2007    
Ravintola Lohi, Lohja
 
Keikalla kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Rouva Fortuna, Vanhoilta vaan, Kerran elämässä, Elisa, Bussi 17, Tanssikaa laulakaa, Torkkelinmäki, Oi nuoruus, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Pitkin rantaa, Älä mee, Viimeinkin, Ohut kosketus ja Neiti kevät  
     
<<paluu
 
12.05.2007    
Lutakko, Jyväskylä
 
Kevätkiertueen toisena iltana tunnelma oli kohdallaan ja yleisöä paikalla Euroviisuista huolimatta. Illan setti oli hiukan tavallista pidempi ja sisälsi seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Rouva Fortuna, Vanhoilta vaan, Kerran elämässä, Ohut kosketus, Bussi 17, Tanssikaa laulakaa, Torkkelinmäki, Oi nuoruus, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Pitkin rantaa, Älä mee, Viimeinkin, Elisa ja Neiti Kevät.  
<<paluu
 
18.05.2007    
Klubi, Tampere
 
Tampereen keikalla kuultiin kappaleet Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Yksin, Kerran elämässä, Ohut kosketus, Kaduilla Kallion, Torkkelinmäki, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Elisa ja Viimeinkin.  
     
     
<<paluu
 
19.05.2007    
Tavastia, Helsinki
 
Tavastian loppuunmyydyllä keikalla kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Sattuman kauppa, Vanhoilta vaan, Kerran elämässä, Pitkin rantaa, Ohut kosketus, Bussi 17, Tanssikaa laulakaa, Torkkelinmäki, Oi nuoruus, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Viimeinkin, Elisa ja Neiti Kevät.  
     
<<paluu
 
25.06.2007    
Hotelli Kimmeli, Joensuu
 
Keikalla kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Rouva Fortuna, Vanhoilta vaan, Kerran elämässä, Ohut kosketus, Bussi 17, Kaduilla Kallion, Puunukke, Torkkelinmäki, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä Mee, Viimeinkin, Elisa ja Pikku Minna  
     
<<paluu
 
30.06.2007    
Henry´s pub, Kuopio
 
Keikalla kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Rouva Fortuna, Vanhoilta vaan, Kerran elämässä, Pitkin rantaa, Ohut kosketus, Bussi 17, Kaduilla Kallion, Torkkelinmäki, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä Mee, Viimeinkin, Elisa ja Pikku Minna  
     
<<paluu
 
01.07.2007    
Tammerkoski, Tampere
 
Keikalla kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Yksin, Kerran elämässä, Ohut kosketus, Kaduilla Kallion, Torkkelinmäki, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Elisa ja Viimeinkin.  
     
<<paluu
 
06.07.2007    
Tulisuudelma, Vantaa
 
Vantaalle oli saapunut lähes täyden salin verran ihmisiä. Hyvin lämpimän ja hikisen illan aikana kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Sattumankauppa, Ohut kosketus, Kaduilla Kallion, Torkkelinmäki, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Elisa ja Viimeinkin.  
     
<<paluu
 
07.07.2007    
Ruisrock, Ruissalo
 
Keikalla kuultiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Yksin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Kaduilla Kallion, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Elisa ja Viimeinkin  
     
<<paluu
 
12.07.2007    
Paviljonki/Kuusisaari, Oulu
 
Oulussa soivat Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Yksin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Kaduilla Kallion, Torkkelinmäki, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Elisa ja Viimeinkin.  
     
<<paluu
 
13.07.2007    
Tivoli, Rovaniemi
 
Rovaniemellä kuultiin Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Yksin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Kaduilla Kallion, Torkkelinmäki, Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee sekä Neiti Kevät, Elisa ja Viimeinkin.  
     
<<paluu
 
10.08.2007    
Tavastia, Helsinki
 
Kesäkiertueen päätösillassa kuultiin lähes kaikki rundin aikana kuullut kappaleet. Ilta oli jaettu kahteen osaan väliajalla, mikä sopi Tavastialle mainiosti. Kappaleet soivat mukavasti ja yleisö nautti olostaan, vaikka vanhoista perinteistä poikettiin encoret tekemällä ja Marssi kuultiin akustisena, muttei viimeisenä kappaleena.
Illan setti koostui seuraavista kappaleista: Kerran elämässä, Pahaa verta, Älä itke, Suomineito, Rouva Fortuna, Yksin, Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Ohut kosketus, Kaduilla Kallion, Kylätie (31.8.), Puunukke, (väliaika), Sua seuraan, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Viimeinkin, Tango ja encorena Elisa, Marssi Torkkelinmäki ja Pikku-Minna.
 
     
<<paluu
 
26.10.2007    
Finlandiaklubi, Lahti
 
Lahdessa kuultiin: Pahaa verta, Älä itke, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Perunamaa, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Kannelmäki -68, Syysyö, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunki, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
27.10.2007    
Kultakaivos, Vantaa
 
Vantaalla soitettiin seuraavat kappaleet: Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Sua seuraan, Kylätie, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunki, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
03.11.2007    
Old Texas, Kaarina
 
Kaarinassa biisilistalla olivat: Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Elisa, Kylätie (31.8.), Kirje Osloon, Vanha valokuva, Rock'n'roll, Kotikaupunki, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
09.11.2007    
Lappee, Lappeenranta
 
Lappeenrannassa soivat: Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Elisa, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunki, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
10.11.2007    
Amarillo, Mikkeli
 
Mikkelissä soivat: Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Elisa, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunki, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
16.11.2007    
Ravintola Polte, Savonlinna
 
Rauhallisella Savonlinnan keikalla kuultiin seuraavanlainen setti: Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Bussi 17, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Sua seuraan, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunki, Älä mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
17.11.2007    
Street Bar 41, Kuopio
 
Kuopiossa biisilistalta löytyivät: Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Bussi 17, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Sua seuraan, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunkini, Älä Mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
22.11.2007    
Klubi, Tampere
 
Tampereella soivat: Elisa, Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Sua seuraan, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunkini, Älä Mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
23.11.2007    
Klubi, Turku
 
Turun biisilistassa olivat: Elisa, Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Sua seuraan, Kirje Osloon, Hämärän taa, Vanha valokuva, Rock´n´roll, Kotikaupunkini, Älä Mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
<<paluu
 
24.11.2007    
Tavastia, Helsinki
 
Tavastialla kuultiin suurinpiirtein seuraavat kappaleet: Elisa, Pahaa verta, Älä itke, Perunamaa, Viimeinkin, Rouva Fortuna, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Bussi 17, Kuolen, Kirje Osloon, Hämärän taa, Pohjanmaan vuoret, Sua seuraan, Kotikaupunkini, Älä Mee, Viimeisellä rannalla ja Lasinen vuori.  
     
     
2008    
     
<<paluu
 
06.06.2008    
Heinolan valot, Heinola
 
Yleisöä paikalla oli muutama kymmenen ja sähköt katkesivat toviksi kesken keikan. Biiseinä kuultiin ainakin Pahaa verta, Älä itke, Kaduilla Kallion, Yksin, Suomineito, Viimeisellä rannalla, Neiti Kevät, Elisa, Perunamaa ja Älä mee.  
     
<<paluu
 
03.07.2008    
Hangon kasino, Hanko
 
Hangon kesäyössä väkeä oli vähän, mutta keikka kuulosti sitä paremmalta. Setissä kuultiin seuraavat biisit: Maailman kaunein maalaistyttö, Pahaa verta, Älä itke, Yksin, Kaduilla Kallion, Suomineito, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Vanha valokuva, Neiti Kevät, Sellaista se on, Perunamaa, Viimeisellä rannalla, Älä mee, Elisa ja Viimeinkin.  
     
<<paluu
 
25.07.2008    
Tavastia, Helsinki
 
Tavastialle oli hikisen helteisenä kesäiltana saapunut lähes täysi salillinen kuulijoita. Pieni sanojen unohdus rentoutti fiilistä lavan molemmin puolin ja koska yleisöllä ei ollut kiire minnekään bändi soitti encoreineen kaksituntisen keikan jolla kuultiin seuraavat kappaleet: Maailman kaunein maalaistyttö, Pahaa verta, Älä itke, Kaduilla Kallion, Yksin, Suomineito, Ohut kosketus, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Vanha valokuva, Neiti Kevät, Tango, Sellaista se on, Perunamaa, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Elisa, Viimeinkin, Kylätie, Hämärän taa, Torkkelinmäki, Pohjanmaan vuoret ja Yö tekee meistä varkaat.  
     
2009    
     
<<paluu
 
23.01.2009    
Domino, Turku
 
Konserttikiertue alkoi Turusta täyteen myydystä vanhasta elokuvateatterista. Konsertti alkoi Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa -biisillä, jota seurasivat Tango, Kerran elämässä, Pahaa verta, Elisa ja Senna. Näiden jälkeen kuultiin Juhien duona esittämä Rikun muistokappale Hyvä veli, joka oli aiemmin esitetty yleisölle vain kerran, Ilta Rikulle -konsertissa syksyllä 2004. Kappaleen yhteydessä kuultiin myös tarinaa Rikun tempauksista yhtyeen alkuaikojen kiertueilla. Ennen väliaikaa kuultiin vielä Varjoissa vapaan maailman, Torkkelinmäki, uuden sovituksen saanut Sellaista se on sekä Neiti Kevät.

Toinen puoliaika alkoi Juhien duon esittämällä Kaduilla Kallion -kappaleellla, jonka jälkeen tulivat Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Ohut kosketus, Pohjanmaan vuoret sekä Vanha valokuva. Seuraavaksi yleisölle tarjoiltiin akustinen kattaus, jossa Puppe soitti sähkökontrabassoa, ja Arttu ja Junnu tulivat soittopeleineen takarivistä edemmäs. Akustisessa osuudessa kuultiin Tolstoi, kapakkaralliksi muuntunut Perunamaa sekä Hämärän taa. Akustisten kappaleiden jälkeen orkesteri soitti vielä Vuokses sun, Älä mee ja Viimeisellä rannalla -kappaleet. Lavalta poistumisen ja yleisön encoretaputusten jälkeen kuultiin vielä Viimeinkin ja Katso tähtiä. Konserttia rytmittivät lukuisat kappaleiden välissä kerrotut tarinat orkesterin taipaleelta.
 
     
<<paluu
 
24.01.2009    
Tampere-talo, Tampere
 
Konserttikiertueen toisella keikalla puitteet olivat mahtavat valtavassa Tampere-talossa yli tuhatpäisen yleisön edessä. Kappalevalinnat olivat samat kuin Turussa, ja keikan rakenne noudatteli muutenkin edellisenä iltana hyväksi havaittua linjaa. Akustisen nuotiolauluosuuden viimeisen kappaleen Hämärän taan alussa lavalle ilmestyi liekehtivä takka, joka yllätti sekä yleisön että orkesterin.  
     
<<paluu
 
30.01.2009    
Sibeliustalo, Lahti
 

Komeassa ja akustisesti hienossa Sibelius-talossa kuultiin kappaleet: Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa, Tango, Kerran elämässä, Pahaa verta, Elisa ja Senna, Hyvä veli, Varjoissa vapaan maailman, Torkkelinmäki, Sellaista se on, Neiti Kevät, Kaduilla Kallion, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Ohut kosketus, Pohjanmaan vuoret, Vanha valokuva, Tolstoi, Perunamaa, Hämärän taa, Vuokses sun, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Viimeinkin ja Katso tähtiä.

 
     
<<paluu
 
31.01.2009    
Kulttuuritalo, Helsinki
 
Täältä se alkoi, ensimmäisestä virallisesta keikasta Kulttuuritalon Kultti -kuppilasta 20 vuotta sitten. Tänään kerrosta ylempänä, täydelle salille, tarjoiltiin jälleen hyvää musiikkia sekä tarinoita bändin vaiheista.

Kuten kaikilla muillakin konserttikiertueen keikoilla yleisö viriteltiin tunnelmaan Christy Mooren Ride On -kappaleella, myöskään biisilistasta ei poikettu ja keikan avasikin jälleen Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa -kappale, jota seurasivat Tango, Kerran elämässä, Pahaa verta, Elisa ja Senna. Näiden jälkeen sai vuoronsa Juhien duona esittämä Rikun muistokappale Hyvä veli, joka veti hiljaiseksi koko suuren salin. Kappaleen jälkeen tunnelma keventyi jälleen Rikusta ja bändin alkuajoista kerrottujen tarinoiden myötä. Ennen väliaikaa kuultiin vielä Varjoissa vapaan maailman, Torkkelinmäki, uuden sovituksen saanut Sellaista se on sekä Neiti Kevät.

Toinen puoliaika alkoi duo esityksellä Kaduilla Kallion -kappaleesta, mitä seurasivat Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Ohut kosketus, Pohjanmaan vuoret sekä Vanha valokuva. Seuraavaksi bändi siirtyi leirinuotiolle, jota lavalla edusti Tampereella kuvioihin ilmaantunut sähkötakka, Puppe soitti sähkökontrabassoa ja Arttu sekä Junnu tulivat soittopeleineen takarivistä edemmäs. Tässä akustisessa osuudessa kuultiin Tolstoi, uuden sovituksen saanut Perunamaa sekä Hämärän taa. Akustisten kappaleiden jälkeen orkesteri soitti vielä Vuokses sun, Älä mee ja Viimeisellä rannalla -kappaleet.

Hyvin pikaisen encore -leikin jälkeen kuultiin vielä Viimeinkin ja viimeisenä Katso tähtiä. Keikka ja konserttikiertue päättyi loppukumarruksiin ja kukitukseen.
 
     
 
<<paluu
 
     
2010    
     
<<paluu
 
20.11.2010    
Tavastia, Helsinki
 
Syksyn 2010 kiertueella kuultiin kattava otos orkesterin vanhempaa ja uudempaa tuotantoa. Viitenätoista iltana setti koottiin kappalelistasta johon kuuluivat usein Kerran elämässä, Älä itke, Hakaniemi, Tuulenpoika, Perunamaa, Sellaista se on, Pariisi, Satumaa, Kekkonen, Sataa kaatamalla, Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä, Montun reunaa, Elisa, Vanha valokuva, Hämärän taa, Älä mee, Viimeisellä rannalla, Kirje Osloon ja Viimeinkin.
Kiertueen viimeisenä iltana Helsingin Tavastialla biisilista poikkesi jonkun verran muiden iltojen kokonaisuudesta, ja mukana olivat muun muassa Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa ja Yö tekee meistä varkaat. Lisäksi Viimeisellä rannalla-kappaleesta kuultiin täysin uusi sovitus.
Kiertueen viimeisen illan antiin kuului myös orkesterin tuoreimman levyn tuottaneen Erno Laitisen kitaravierailu keikan puolivälissä, joka johti kolmen uusimman levyn kappaleen aiempaa rokimpaan versioon.
 
     
 
<<paluu